Výrobná prax

Study programme: food hygiene full-time form of study
Teaching language:   slovak
Subject code: KaHTP/VPaÚ HP/20    Short: VPaÚ HP
  •  Credits: 3
  •  Completion method: Zápočet
  •  
  •   Semester: winter semester
The study program is taught in Slovak language, therefore some parts of the information subject information letter are only available in this language.
Form, course-load and method od study:
Form of study: Cvičenie
Course-load: Per week: 20   -   Per study period: 260 (recommended, in hours)
Method of study: prezenčná
 
Prerequisites a following
Following:  
 
Teachers
Instructor:
Guarantor:
CONDITIONS FOR COMPLETION OF COURSE
Účasť študenta na výrobnej praxi podľa harmonogramu výrobnej praxe.
Learning outcomes
Oboznámenie sa s pracoviskami univerzity a účelovými zariadeniami univerzity poskytujúcimi vzdelávanie a praktickú časť výučby pre študentov študijného programu hygiena potravín.
Brief outline of the course
Realizácia výrobnej praxe na vybraných pracoviskách univerzity, účelových zariadeniach univerzity (Školský poľnohospodársky podnik, n.o., Zemplínska Teplica, Účelové zariadenie pre chov a choroby zveri, rýb a včiel v Rozhanovciach, Jazdecký areál, Študentské domovy) a samostatných pracoviskách univerzity (Univerzitná knižnica a edičné stredisko). Prezentácia pracovísk, zoznámenie sa s činnosťou pracovísk súvisiacou so štúdiom na univerzite a praktickou výučbou na účelových zariadeniach univerzity.
Course syllabus
Realizácia výrobnej praxe na vybraných pracoviskách a účelových zariadeniach univerzity podmienená činnosťou a aktivitami pracoviska.
Conditions for completion of course
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Účasť študenta na výrobnej praxi podľa harmonogramu výrobnej praxe.
Záverečné hodnotenie:
Zápočet.
LANGUAGE, WHICH KNOWLEDGE IS NEEDED TO PASS THE COURSE
  slovak   
 
Evaluation of the course
Total number of evaluated students: 363
ABCDEFX
0.0100.0
 
Date of last modification: 25.11.2022
Approved by: Tutot Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content