Prof. , DVM, PhD

Year Category
Publication
2022 O3 MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie výživy dojníc analýzou produkcie a zložiek mlieka. In: Slovenský chov. 2022. ISSN 1335-1990, Roč. 27, č. 4 (2022), s. 27-31.
2021 ADF MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Milk urea concentration to the evaluation of nitrogen efficiency transformation on dairy farms. In: Folia veterinaria. 2021. ISSN 0015-5748, Roč. 65, č. 3 (2021), s. 30-39.
2021 AFD MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie úrovne výživy dojníc analýzou produkcie a zložiek mlieka : [Evaluation of nutrition of dairy cows by analysis milk production and components of milk] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 19-24.
2021 AFD VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Vplyv výživy na produkčné zdravie dojníc : [Effect of nutrition on production health of dairy cows] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 9-16.
2021 BDF MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Stratégia nutričnej prevencie metabolických porúch - základ produkčného zdravia dojníc. In: Roľnícke noviny. 2021. ISSN 0231-6617, Roč. 92, č. 37 (2021), s. 9-10.
2020 ADE MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. The relation of the nutritional composition of TMR and the urea concentration in milk for evaluation nutrition and efficiency of protein utilization in lactating dairy cows. In: Animal Welfare, Ethology and Housing Systems. 2020. ISSN 1786-8440, Vol. 16, no. 1 (2020), p. 51-60.
2020 AED MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Evaluation of protein transformation in dairy cows. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 55-67.
2019 AFC TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Effect of parity on dynamics of milk yield, milk components and milk urea concentration in dairy cows. In: Animal physiology, nutrition and welfare 2019 : proceedings of reviwed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2019. ISBN 978-80-7394-771-2, s. 115-122.
2019 AFC MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Usage of urea analysis in milk for evaluation efficiency of protein transformation in dairy cows. In: Animal physiology, nutrition and welfare 2019 : proceedings of reviwed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2019. ISBN 978-80-7394-771-2, s. 100-107.
2019 AFG MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. The relation of the nutritional composition of TMR and the ures concentration in milk for evaluation nutrition and effeciency of protein utilization in lactating dairy cows : [Vzťah zloženia TMR a koncentrácie močoviny v mlieku na hodnotenie a efektívnosť utilizácie bielkovín u dojníc] In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 72.
Number of records in database: 354
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 3 of 36
Skip to content