Prof. , DVM, PhD

Year Category
Publication
2007 ADC VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - TESFAYE, Ayele. Acid-base homeostasis of blood and pH of abomasum in calves fed non-acidified and acidified milk replacer. In: Czech Journal of Animal Science. 2007. ISSN 1212-1819, Roč. 52, č. 4 (2007), s. 96-102.
(2007: 0.633 - IF, 33 - H-index, 0.588 - IF 5y, 0.310 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2019 ADC TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Evaluation of the milk urea content in relation to milk production and composition in dairy cows. In: Acta veterinaria Brno. 2019. ISSN 0001-7213, Vol. 88, č. 3 (2019), s. 277-285.
(2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014 ADC MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. 2,6-Diaminopimelic acid as a biological marker of rumen synthesis and fermentation capacities in the transition period and early lactation of dairy cows : [2,6 Diaminopelová kyselina ako biologický marker bachorovej syntézy a fermentačnej kapacity v prechodnom období a skorej laktácie dojníc] In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 4 (2014), s. 355-361.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014 ADC KREMPASKÝ, Marek - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš - VAJDA, Vladimír. Ketone bodies in blood of dairy cows: Prevalence and monitoring of subclinical ketosis. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 4 (2014), s. 411-416.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014 ADC MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - KREMPASKÝ, Marek - BUJŇÁK, Lukáš. Rumen degradability and ileal digestibility of proteins and amino acids of feedstuffs for cows : [Bachorová degradovateľnosť a črevná stráviteľnosť bielkovín a aminokyselín v krmivách pre dojnice] In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 3 (2014), s. 225-231.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2011 ADC BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Determination of buffering capacity of selected fermented feedstuffs and the effect of dietary acid-base status on ruminal fluid pH. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 269-273.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2000 ADC DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír. Effect of NaOH treated grain supplement on some variables of intermediary metabolism, acid-base balance, and milk composition in dairy cows : [Vplyv prídavku lúhovaných zrnín na niektoré ukazovatele intermediárneho metabolizmu a acidobázickej rovnováhy a na zloženie mlieka u dojníc] In: Czech Journal of Animal Science. 2000. ISSN 1212-1819, Roč. 45, č. 1 (2000), s. 25-31.
(2000: 0.172 - IF, 33 - H-index, 0.193 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2023 V3 TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. Evaluation of nutrition according to milk metabolites and components in seasonal dependence in dairy cows. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 3 (2023), s. 11-17.
2023 V2 MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie efektívnosti výživy a ekologickej záťaže na farme dojníc : [Evaluation of nutrition efficiency and ecological load on the farm of dairy cows] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, CD-ROM, s. 92-98.
2023 V2 MASKAĽOVÁ, Iveta - TAČAROVÁ, Marcela - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - FRAŇOVÁ, Beáta. Hodnotenie vplyvu výživy na množstvo a kvalitu mlieka a ekologickú záťaž : [Evaluation of the effect of nutrition on the quantity and quality of milk and the ecological load] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 66-76.
Number of records in database: 354
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 36
Skip to content