Prof. , DVM, PhD

Year Category
Publication
2020 AED MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Evaluation of protein transformation in dairy cows. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 55-67.
2014 AED KREMPASKÝ, Marek - VAJDA, Vladimír - NAGY, Milan - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš. Peripartal period and prevention of ketosis. In: NutriNet 2014. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-407-3, s. 22-26.
2013 AED BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Dietetics evaluation of fermenation process in ensilaged feedstuffs. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 11-14.
2013 AED VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš. Effect of nutrition on level of protein and energy metabolism in transition period ofdairy cows. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 159-162.
2013 AED MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. Effect of protein nutrition on rumen transformation and intermediary metabolism of dairy cows. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 93-101.
2013 AED KREMPASKÝ, Marek - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš - VAJDA, Vladimír. Incidence and causes of ketosis in the high-producing dairy cows. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 63-68.
2002 AED MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v peripartálnom období pri deficite NH3 v bachorovom obsahu : [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the peripartal period at the deficit of NH3 in the rumen content] In: Dni výživy zvierat : Nitra 19.- 20. september 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. ISBN 80-8069-068-5, s. 41-47.
2002 AED MARIŠČÁKOVÁ, Renáta - VAJDA, Vladimír. Dynamika markerov energetického metabolizmu v krvnom sére dojníc v období státia na sucho, v prvej a na začiatku druhej fázy laktácie : [The dynamic markers of the energy metabolism in the blood serum of dairy cows during the dry period, in the first and at the beginning of second phase of lactation] In: Dni výživy zvierat, Nitra 19.- 20. september 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. ISBN 80-8069-068-5, s. 49-53.
2002 AED JENČÍK, František - BÍREŠ, Jozef - VAJDA, Vladimír - BINDAS, Ľubor. Negatívny vplyv magnezitových úletov vo výžive dojníc : [The negative influence of magnesium emission of cattle nutrition] In: Dni výživy zvierat, Nitra 19.- 20. september 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. ISBN 80-8069-068-5, s. 28-31.
2000 AED DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír. Dietetické a produkčné aspekty uplatnenia kŞmnych zmesí ošetrených sirupom Penta pri výkrme hovädzieho dobytka na báze kukuričnej siláže. In: IV. dni výživy a veterinárnej dietetiky : Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Košice 5.-6. septembra 2000. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. ISBN 80-88986-16-1, s. 47-51.
Number of records in database: 17
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 2
Skip to content