Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2015 AFD MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom : [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 77-79.
2015 AFD ČURLEJ, Jozef - BELEJ, Ľubomír - ŽIDEK, Radoslav - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Hodnotenie vplyvu použitia aditívnych látok vo výžive brojlerov vo vzťahu ku kvalite svaloviny : [Evaluation of using of additives in diet of broilers inrelation to meat quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 115-118.
2015 AFD MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu : [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 132-134.
2015 AFD VAŠKOVÁ, Janka - VAŠKO, Ladislav - ŽATKO, Daniel - KREMPASKÁ, Klára - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie účinku humínových kyselin na obsah niektorých prvkov v mitochondriách orgánov kurčiat a v plazme pri rozdielnych podmienkach : [Comparison of the effect of humic acids on some trace elements in mitochondria of chicken bodies and plasma at different conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 280-282.
2015 AFD VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 287-290.
2015 AFD REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - MELLEN, Martin - VAŠKOVÁ, Janka. Účinok humínových kyselín pridávaných do krmiva brojlerovým kurčatám vo veľkochove na kvalitu zmrazeného mäsa : [The effect of humic acids added into feed of broiler chickens in factory farming on the quality of frozen meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 128-130.
2015 AFD MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok podávania fermentovaného krmiva brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [The effect of broilers feeding with fermented feed on growth performance and carcass yield] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 137-138.
2015 AFD MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Účinok pridávania humínových kyselín brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [Effect of adding humic acids to broilers chickens on growing parameters and carcass yield] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 125-127.
2015 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Vplyv humínových kyselín na fyzikálno - chemické zmeny v priebehu zrecieho procesu v mäse hydiny : [Effect of humine acids on physicochemical changes during ripening process in poultry meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 74-76.
2015 AFD MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - CAPOVÁ, Katarína. Vplyv obalového materiálu na senzorické vlastnosti piva : [Effect of the packaging material on sensory properties of beer] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 168-171.
Number of records in database: 10
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 1
Skip to content