Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2019 AFH MARCINČÁK, Slavomír. Aplikácia polynenasýtených mastných kyselín vo výžive zvierat : [Aplication of polyunsaturated fatty acids in animal nutrition] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 83.
2019 AFH MARCINČÁK, Slavomír. Aplikácia polynenasýtených mastných kyselín vo výžive zvierat : [Aplication of polyunsaturated fatty acids in animal nutrition] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, CD-ROM, s. 443.
2019 AFH MARCINČÁKOVÁ, Dana - HALČINOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír. Hodnotenie účinku humínových substancií in vitro : [Evaluation of effect of humic substances in vitro] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 84.
2019 AFH SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky vo výžive brojlerov a kvalita produkovaného mäsa : [Humic substances in broilers fed and quality of produced meat] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 286.
2019 AFH SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan. Produkcia vysokohodnotných fermentovaných bioproduktov z rôznych rastlinných materiálov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 100.
2019 AFH KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Sledovanie vplyvu prídavku fermentovaného krmiva na báze umbelopsis isabellina na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat : [Monitoring the efect of the addition fermented feed on the base umbelopsis isabellina on the ripening processes in the meat of broiler chickens] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 276.
2019 AFH MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGYOVÁ, Alena - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok pridávania humínových látok na zdravotný stav brojlerových kurčiat : [The effect of humic substances feed addition on broiler chicken health status] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 288.
2019 AFH BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú stabilitu skladovaných vajec : [Effect of fermented feed on lipid profile and oxidative stability of stored eggs] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 285.
2019 AFH PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv krmiva fermentovaného s Mortierella alpina na postmortálne procesy vo svalovine brojlerov : [The effect of fermented feed with Mortierella alpina on postmortal processes in broiler muscle] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 277.
2019 AFH PRIBULOVÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie na obsah fenolov a antioxidačnú aktivitu bielych vín : [Effect of maceration on fenolic content and antioxidant activity of white wines] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 47-48.
Number of records in database: 12
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 2
Skip to content