Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2019 AFH JUŠČÁKOVÁ, Daniela - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv úpravy kŕmneho režimu nosníc na prítomnosť rezíduí inhibičných látok vo vajciach : [Effect of the modification of feeding regime of laying hens on the presence of residues of inhibitory substances in eggs] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 290.
2019 BDF KARAHUTA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Výskum prírodných huminových kyselín na UVLF v Košiciach sa uplatňuje v praxi. In: Roľnícke noviny. 2019. ISSN 0231-6617, Roč. 90, č. 28 (2019), s. 7.
2019 BEF BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - DRDOLOVÁ, Zuzana - MARTIŠOVÁ, Patrícia - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Porovnanie efektivity izolačných techník vo vzťahu k úspešnosti detekcie detekčnými súpravami Meat 5.0 LCD-Array a innuDETEC Assay. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 29-32.
2019 BEF PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie účinku humínových kyselín a fermentovaného krmiva na zrecie procesy u brojlerových kurčiat. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 156-160.
2019 BEF REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
2019 BEF SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186.
2019 BFA KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - MAGA, Alan - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan. Effect of solid-stat fermented feed on quality of hens´ eggs. In: 15th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology : 1. vyd. Hirošima : Hiroshima University, 2019. s. 39.
Number of records in database: 37
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 4 of 4
Skip to content