Title: Potraviny ako riziko mikrobiologických a nemikrobiologických ochorení : [The foods as a risk of microbiological and non-microbiological diseases]
Record: LACIAKOVÁ, Anna - CABADAJ, Rudolf - PAŽÁKOVÁ, Janka - BAKOŠOVÁ, Andrea - LACIAK, Vlastimil. Potraviny ako riziko mikrobiologických a nemikrobiologických ochorení : [The foods as a risk of microbiological and non-microbiological diseases] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 130-131.
Year: 1999
Category: AFL - Posters from domestic conferences
Authors:LACIAKOVÁ Anna0 %
CABADAJ Rudolf0 %
PAŽÁKOVÁ Janka0 %
BAKOŠOVÁ Andrea0 %
LACIAK Vlastimil0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 130-131
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content