MVDr. Janka Pažáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2017 AFD ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Komplexné hodnotenie vzoriek bryndze z obchodnej siete : [Complex assessment of physico-chemical properties of bryndza samples purchased in commercial network outlets] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 147-149.
2017 BCI DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Laboratórne vyšetrenie mlieka a mliečnych výrobkov : Návody na praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Kvetoslava Balčáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-556-7, 237 s. [12,52AH]
2014 ACB DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Monika Pipová, Dušan Chvojka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-447-9, 307 s.
2013 AFD KLAPÁČOVÁ, Lýdia - PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva. Diverzita mikroorganizmov v hrudkovom syre vyrobenom farmárskym spôsobom. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 235-238.
2013 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Hodnotenie vybraných kritérií kvality jogurtu vyrobeného s prídavkom rôznych antibiotík. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 222-226.
2013 BCI DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Návody na praktické cvičenia z mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Dušan Chvojka, Mária Baranová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-380-9, 220 s.
2012 AFC PAŽÁKOVÁ, Janka - VRABEC, Marek - DUDRIKOVÁ, Eva - GALLO, Juraj - KLAPÁČOVÁ, Lýdia. Fyzikálne a chemické zmeny mlieka od dojníc so zápalom mliečnej žľazy. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 205-208.
2012 AFC KLAPÁČOVÁ, Lýdia - PAŽÁKOVÁ, Janka - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VRABEC, Marek - GALLO, Juraj. Mikroflóra hrudkového syra vyrobeného zo surového kravského mlieka Microflora of lump cheese made from raw cow´s milk. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 152-154.
2010 ADF DVOŘÁK, Petr - PAŽÁKOVÁ, Janka - BEŇOVÁ, Katarína - BURDOVÁ, Oľga. Changes in properties of cheese Eidam after iradiation. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 34.
2010 AFD DVOŘÁK, Petr - PAŽÁKOVÁ, Janka - BEŇOVÁ, Katarína - BURDOVÁ, Oľga. Změny vlastností sýru eidam po ozáření. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 285-289.
Počet záznamov v databáze: 74
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 8
Skip to content