Title: Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín : [The chance of Monascus in food industry]
Record: MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín : [The chance of Monascus in food industry] In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 140-141.
Year: 1999
Category: AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:MAĽA Pavel0 %
BARANOVÁ Mária0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 140-141
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content