Názov: Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín : [The chance of Monascus in food industry]
Zápis: MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín : [The chance of Monascus in food industry] In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 140-141.
Rok vydania: 1999
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:MAĽA Pavel0 %
BARANOVÁ Mária0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 140-141
Vydavateľ: UVL
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-7148-036-3
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content