Title: Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu.
Record: TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 38-42.
Year: 2012
Category: BED - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:TOROPILOVÁ Júlia67 %
BYSTRICKÝ Pavel33 %
Edition: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná
Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
[CD-ROM], S. 38-42
Publisher: ELSEWA, s.r.o.
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89385-21-8
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content