Názov: | Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. | |
Zápis: | TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 38-42. | |
Rok vydania: | 2012 | |
Kategória: | BED - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) | |
Autori: | TOROPILOVÁ Júlia | 67 % |
BYSTRICKÝ Pavel | 33 % | |
Vydanie: | Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou [CD-ROM], S. 38-42 |
|
Vydavateľ: | ELSEWA, s.r.o. | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89385-21-8 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |