Názov: Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu.
Zápis: TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 38-42.
Rok vydania: 2012
Kategória: BED - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:TOROPILOVÁ Júlia67 %
BYSTRICKÝ Pavel33 %
Vydanie: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná
Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
[CD-ROM], S. 38-42
Vydavateľ: ELSEWA, s.r.o.
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-21-8
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content