Title: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie.
Record: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, 263 s.
Year: 2014
Category: FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...)
Authors:TUREK Peter50 %
POPELKA Peter50 %
Reviewers: Jaroslav Legáth, Pavel Naď.
UVMP share: 100 %
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-401-1
Range: 263 s.
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
Skip to content