Title: |
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. |
Record: |
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, 263 s.
|
Year: |
2014 |
Category: |
FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...) |
Authors: | TUREK Peter | 50 % |
| POPELKA Peter | 50 % |
Reviewers: |
Jaroslav Legáth, Pavel Naď. |
UVMP share: |
100 % |
Publisher: |
UVLF |
Issue number: |
1. vyd. |
Place of issue: |
Košice |
Country of issue: |
Slovakia |
ISBN: | 978-80-8077-401-1 |
Range: |
263 s. |
Research area: |
200 - Veterinary Sciences |
Language: |
slovak |