Title: Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov : [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products]
Record: DIČÁKOVÁ, Zuzana - WU, Jihong - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov : [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 175-178.
Year: 2014
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:DIČÁKOVÁ Zuzana60 %
WU Jihong1 %
TUREK Peter20 %
BYSTRICKÝ Pavel19 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 175-178
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-401-1
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020843-Porovnanie-obsahu-biogennych-aminov-v-masovych-a-vegetarianskych-vyrobkov/
Skip to content