Skip to content
Domov
Vnútorný systém kvality
Akreditácia
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Výročné správy o kvalite
Vnútorná hodnotiaca správa
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
PDCA cyklus
Registre
Študijné odbory
Študijné programy
Študijné plány
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Odbory habilitačného a inauguračného konania
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
Orgány a komisie
Akreditačná komisia
Rada kvality
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Akademický senát
Správna rada
Vedecká rada
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisia pre klinickú činnosť
Publikačná činnosť
Zoznam publikačnej činnosti
Projekty
Zoznam projektov
Prihlásenie
Portál hodnotenia kvality UVLF
Vitajte na portáli kvality Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.
Domov
Vnútorný systém kvality
Akreditácia
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Výročné správy o kvalite
Vnútorná hodnotiaca správa
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
PDCA cyklus
Registre
Študijné odbory
Študijné programy
Študijné plány
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Odbory habilitačného a inauguračného konania
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
Orgány a komisie
Akreditačná komisia
Rada kvality
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Akademický senát
Správna rada
Vedecká rada
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisia pre klinickú činnosť
Publikačná činnosť
Zoznam publikačnej činnosti
Projekty
Zoznam projektov
Prihlásenie
Domov
Vnútorný systém kvality
- Akreditácia
- Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
- Výročné správy o kvalite
- Vnútorná hodnotiaca správa
- Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
- Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
- PDCA cyklus
Registre
- Študijné odbory
- Študijné programy
- Študijné plány
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
- Odbory habilitačného a inauguračného konania
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
Orgány a komisie
- Akreditačná komisia
- Rada kvality
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Akademický senát
- Správna rada
- Vedecká rada
- Komisia pre vzdelávanie
- Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
- Komisia pre klinickú činnosť
Publikačná činnosť
- Zoznam publikačnej činnosti
Projekty
- Zoznam projektov
Prihlásenie
Publikačná činnosť zamestnanca
prof. MVDr.
Peter Turek
, PhD.
AAA
AAB
ABC
ABD
ACA
ACB
ACC
ACD
ADC
ADD
ADE
ADF
ADM
ADN
AEC
AED
AEE
AEF
AEG
AEH
AEM
AFA
AFB
AFC
AFD
AFE
AFF
AFG
AFH
AFK
AFL
AGI
AGJ
BAA
BAB
BBA
BBB
BCB
BCI
BCK
BDC
BDE
BDF
BDM
BEC
BED
BEE
BEF
BFA
BFB
BGH
BHG
DAI
EAI
EAJ
EDI
EDJ
FAI
GAI
GHG
GII
N/A
K-2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
IF
IF5
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
Staršie
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris -
TUREK
,
Peter
- ZIGO, František. Cultural Heritage in the Region of Eastern Slovakia. In: HERNIK, Józef et al. Cultural Heritage—Possibilities for Land-Centered Societal Development. 1. vyd. Singapore : Springer Nature, 2022. ISBN 978-3-030-58091-9 - ISSN 2211-9019, s. 35-55 [1,77AH.
2021
ABC
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - POPELKA, Peter -
TUREK
,
Peter
. Traditional milk and meat products as cultural heritage of the Małopolska region in relation to the neighbouring region of East Slovakia. In: HERNIK, Józef et al. Catalogue of the cultural heritage of Małopolska : From past to modern regional development in an international context. 1. vyd. Krakow : Publishing House of the University of Agriculture in Krakow, 2021. ISBN 978-83-66602-24-3, online, s. 47-62 [1,65AH]
2021
AEC
TUREK
,
Peter
- POPELKA, Peter. Butcher’s legacy of Spiš region. In: Indicators of change in cultural heritage. ISBN 978-83-66602-15-1, s. 77-87.
2021
AFH
TUREK
,
Peter
. Vzdelávanie, veda a prax v súčasných podmienkach : [Education, science and practice in the current conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 73.
2021
BDE
TUREK
,
Peter
. Trvanlivé mäsové výrobky – analýza a zamyslenie : [Durable meat products - analysis and reflection] In: Maso. 2021. ISSN 1210-4086, Vol. 32, no. 3 (2021), p. 4-7.
2020
ACD
STARUCH, Ladislav - GOLIAN, Jozef - CHLEBO, Peter -
TUREK
,
Peter
- KERESTEŠ, Ján - ARPÁŠOVÁ, Henrieta. Maso a mäsové výrobky : kapitola 12.2. In: CHLEBO, Peter et al. Zdravie a výživa ľudí 2. 2. rozš. vyd. Bratislava : Cad Press, 2020. ISBN 978-80-88969-89-1, s. 739-957.
2020
ADC
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír -
TUREK
,
Peter
- BARIČIČOVÁ, Viera. Effect of wine maturing on the colour and chemical properties of Chardonnay wine. In: Czech Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1212-1800, Vol. 38, no. 4 (2020), p. 223-228.
(2020: 1.279 - IF, 42 - H-index, 1.829 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2020
ADC
SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef -
TUREK
,
Peter
- MARCINČÁK, Slavomír. Multiple factorial analysis of physicochemical and organoleptic properties of breast and thigh meat of broilers fed a diet supplemented with humic substances. In: Poultry Science. 2020. ISSN 0032-5791, Vol. 99, no. 3 (2020), p. 1750-1760.
(2020: 3.352 - IF, 141 - H-index, 1.072 - SJR, Q1 - SJR Best Q)
2019
AFC
TUREK
,
Peter
. Vzájomná spolupráca vysokoškolských pracovísk a mäsového priemyslu : [Mutual cooperation of university workplaces and meat industry] In: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. ISBN 978-80-7305-828-9, CD-ROM, s. 64-67.
2019
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef -
TUREK
,
Peter
- KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek. Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 172-174.
Počet záznamov v databáze: 375
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Prvá
Predošlá
Nasledujúca
Posledná
Strana
1
z 38
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Geyscale / Odtiene šedej
Geyscale / Odtiene šedej
High Contrast / Vysoký kontrast
High Contrast / Vysoký kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Light Background / Svetlé pozadie
Light Background / Svetlé pozadie
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Readable Font / Čitateľné písmo
Readable Font / Čitateľné písmo
Reset
Reset