prof. MVDr. Peter Turek, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
1989 AFD VAŠKO, Ladislav - HOJER, Richard - PLEVA, Ján - TUREK, Peter. Vplyv kvality bielkovín krmiva na jatočné ukazovatele a kvalitu mäsa ošípaných vo výkrme. In: Zborník zo XVII. vedeckej konferencie. „Aktívne zdravie – základ produkcie a reprodukcie zvierat“. Košice, 6.-7. septembra 1989. 1989. s. 120.
1987 BCI IZÁK, Štefan - CABADAJ, Rudolf - HOJER, Richard - SIKSA, Ján - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda, 1987. 207 s.
1986 BCI TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z hygieny produkcie potravín. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda, 1986. 228 s.
1984 ADD PLEVA, Ján - CABADAJ, Rudolf - MAĽA, Pavel - TUREK, Peter. Predikcia PSE mäsa ošípaných meraním pH na živom zvierati a jeho korelácia s aktivitou kreatinkinázy. In: Veterinarni medicina. 1984. ISSN 0375-8427, Roč. 29, č. 10(1984), s. 611-617.
1983 BCI TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru a technicko-právnych noriem. Rec. 1. vyd. Košice : VŠV, 1983. 186 s.
Počet záznamov v databáze: 375
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 38 z 38
Skip to content