prof. MVDr. Peter Turek, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 AFH TUREK, Peter. Vzdelávanie, veda a prax v súčasných podmienkach : [Education, science and practice in the current conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 73.
2019 AFH BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú stabilitu skladovaných vajec : [Effect of fermented feed on lipid profile and oxidative stability of stored eggs] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 285.
2017 AFH REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku : [Oxidation processes during production of long-life meat products] In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2016 AFH MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2014 AFH MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Sledovanie ukazovateľov kvality Spišských párkov : [Monitoring quality indicators of "Spišské párky"] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 56.
2004 AFH PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Values of free fatty acid and somatic cell count in raw cow's milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 64.
2002 AFH PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína. Vplyv teploty prostredia a chloridu sodného v živnom médiu na rast plesne Goetrichum candidum. In: Ekológia a veterinárna medicína V. : Hygienické a ekologické problémy vo vzťahu k veterinárnej medicíne. Ekológia a veterinárna merdicína V.. Košice : UVL, 2002. s. 100.
2001 AFH PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna - KOTTFEROVÁ, Jana - SETLÁKOVÁ, M.. Potraviny živočíšneho pôvodu ako možný zdroj Listeria monocytogenes. In: . Zdravie a mikroorganizmy. Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice : Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. s.272.
1998 AFH KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KOVÁČ, Gabriel - KORIM, Peter. Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products] In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 107.
1997 AFH VAŠKO, Ladislav - TUREK, Peter - IVANKO, Štefan - MÁTÉ, Dionýz. Protein level and feed-stuff energy influence on the fatting parameters and meat quality in fatlings. In: . XVII. Dni fyziológie hospodárskych zvierat, Košice, 12. - 14. november 1997. Košice : ÚFHZ SAV, 1997. s. 76.
Počet záznamov v databáze: 13
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 2
Skip to content