prof. MVDr. Peter Turek, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2007 AFL TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka. Prídavné látky v mäsovej výrobe. In: Cudzorodé látky v požívatinách. 24. - 26. september 2007, Štrbské Pleso. Bratislava : STU, 2007. ISBN 978-80-227-2774-7, s. 4.
1999 AFL MIŽÁKOVÁ, Adriana - CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Aflatoxíny a ochratoxín A všeobecne a ich výskyt v potravinách živočíšneho pôvodu : [Aflatoxins and ochratoxin A in general and theirs occurence in foods of animal origin] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 157-158.
1999 AFL LACIAKOVÁ, Anna - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana - PÁSTOROVÁ, Bernardína - ČONKOVÁ, Eva. Mykológia potravín : [Food mycology] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 132-133.
1999 AFL KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter. Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov vo vzťahu k degradačným produktom tukov : [The organoleptical evaluation of meat products on the relationship to the fat degradation products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 118-120.
1999 AFL MIŽÁKOVÁ, Adriana - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - KORIMOVÁ, Ľudmila. Výskyt mikroskopických vláknitých húb v koreninách dostupných v maloobchodnej sieti : [The occurence of microscopic filamentous fungi in different spices collected from markets in Slovak republic] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 159-161.
1999 AFL KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
Počet záznamov v databáze: 6
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content