prof. MVDr. Peter Turek, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2013 BEF TUREK, Peter. Vykonávacie predpisy k zákonu o potravinách a budúcnosť. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2013. ISBN 978-80-89385-26-3, [CD-ROM], s. 30-33.
2011 BEF TUREK, Peter. Potravinový kódex SR a jeho budúcnosť. In: Manažment miest a obcí - právne aspekty súvisiace so spoločenskými, domácimi a voľne žijúcimi živočíchmi. Vysoké Tatry, 22. - 24. jún 2011 : Košice : ELSEWA, 2011. ISBN 978-80-89385-15-7, s. 1-4.
2006 BEF TUREK, Peter - POPELKA, Peter. ÚRADNÁ KONTROLA POTRAVÍN - MECHANIZMUS NAD DODRŽIAVANÍM POTRAVINOVÉHO PRÁVA. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. ISBN 80-232-0269-3, .
2005 BEF TUREK, Peter - HARCSA, Ladislav. Pružnosť pri uplatňovaní nariadenia (ES) č. 852/2004 z pohľadu pokračovania v tradičných metódach na ktoromkoľvek stupni výroby. In: Hygienické podmienky výroby a predaja potravín : Bratislava : Potravinárska komora Slovenska, 2005. .
2005 BEF TUREK, Peter. Riziká vyplývajúce z rozširujúceho sa medzinárodného obchodu s potravinami. In: VI. potravinárska konferencia - otvorené fórum o stave, bezpečnosti a kvalite potravín, 10.-11. marca 2005, Stará Lesná : Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2005. s.11-15.
1997 BEF NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BALSYTE, G. - MICHALSKI, Miroslaw M.. Vplyv antibiotík na zrecí proces tepelne neopracovaných mäsových výrobkov hodnotený na základe produkcie kyseliny mliečnej stanovenej metódou analytickej kapilárnej izotachoforézy. In: 4. seminár "Kapilárna elektroforéza" - zborník, Bratislava 16. - 19. 6. 1997 : 1997. s. 15.
Počet záznamov v databáze: 6
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content