prof. MVDr. Peter Turek, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2011 BED TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PRIBULA, Milan. Mechanicky separované mäso a percento mäsa v mäsovom výrobku. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 65-69.
2000 BED BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. ÚLOHY A ZAMERANIE VETERINÁRNEHO LEKÁRSTVA V PREVENCII ALIMENTÁRNYCH OCHORENÍ U ĽUDÍ. In: Preventívna veterinárna medicína a verejné zdravie. : Zborník SAPV č. 23. Nitra : SAPV, 2000. ISBN 80-968274-7-2, s.23-25.
Počet záznamov v databáze: 2
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content