Title: | Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kulinársku kvalitu : [The influense of postmortal changes of meat on culinary quality] | |
Record: | PRIBULA, Milan - TUREK, Peter. Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kulinársku kvalitu : [The influense of postmortal changes of meat on culinary quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 259-263. | |
Year: | 2014 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | PRIBULA Milan | 50 % |
TUREK Peter | 50 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 259-263 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-401-1 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020877-Vplyv-postmortalnych-zmien-masa-na-kulinarsku-kvalitu/ |