Title: Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage]
Record: BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 29.
Year: 2014
Category: AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:BRENESSELOVÁ Martina50 %
KORÉNEKOVÁ Beáta30 %
MAČANGA Ján20 %
Autori vydania:BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo
Edition: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie
S. 29
Publisher: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89738-01-4
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021393-Zmeny-koncentracie-kyseliny-mliecnej-masa-pstrosov-pocas-chladiarenskeho-skladovania/
Skip to content