Názov: Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage]
Zápis: BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 29.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:BRENESSELOVÁ Martina50 %
KORÉNEKOVÁ Beáta30 %
MAČANGA Ján20 %
Autori vydania:BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie
S. 29
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-01-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021393-Zmeny-koncentracie-kyseliny-mliecnej-masa-pstrosov-pocas-chladiarenskeho-skladovania/
Skip to content