Title: Funkčné potraviny - možnosti ovplyvňovania zloženia mäsa : [Functional foods - possibilites to influence composition of the meat]
Record: MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef. Funkčné potraviny - možnosti ovplyvňovania zloženia mäsa : [Functional foods - possibilites to influence composition of the meat] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 74-79.
Year: 2014
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:MARCINČÁK Slavomír60 %
BAČA Martin30 %
NAGY Jozef10 %
Autori vydania:SCHUSTEROVÁ Ingrid, DANKO Ján, JURKO Alexander, LUPTÁKOVÁ Lenka
Edition: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014
Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu
S. 74-79
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-436-3
Research area: 180 - Medical, pharmaceutical and non-medical health sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021711-Funkcne-potraviny-moznosti-ovplyvnovania-zlozenia-masa/
Skip to content