Title: Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom : [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways]
Record: MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom : [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 77-79.
Year: 2015
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:MAČANGA Ján40 %
KORÉNEKOVÁ Beáta20 %
BRENESSELOVÁ Martina20 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
NAGY Jozef10 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 77-79
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-458-5
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022955-Fyzikalnochemicke-ukazovatele-kvality-masa-kralikov-divych-ziskaneho-rozdielnym-sposobom/
Skip to content