Title: Hodnotenie vplyvu použitia aditívnych látok vo výžive brojlerov vo vzťahu ku kvalite svaloviny : [Evaluation of using of additives in diet of broilers inrelation to meat quality]
Record: ČURLEJ, Jozef - BELEJ, Ľubomír - ŽIDEK, Radoslav - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Hodnotenie vplyvu použitia aditívnych látok vo výžive brojlerov vo vzťahu ku kvalite svaloviny : [Evaluation of using of additives in diet of broilers inrelation to meat quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 115-118.
Year: 2015
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:ČURLEJ Jozef16 %
BELEJ Ľubomír14 %
ŽIDEK Radoslav14 %
GOLIAN Jozef14 %
MARCINČÁK Slavomír14 %
ČERTÍK Milan14 %
KLEMPOVÁ Tatiana14 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 115-118
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-458-5
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022983-Hodnotenie-vplyvu-pouzitia-aditivnych-latok-vo-vyzive-brojlerov-vo-vztahu-ku-kvalite-svaloviny/
Skip to content