Názov: Hodnotenie vplyvu použitia aditívnych látok vo výžive brojlerov vo vzťahu ku kvalite svaloviny : [Evaluation of using of additives in diet of broilers inrelation to meat quality]
Zápis: ČURLEJ, Jozef - BELEJ, Ľubomír - ŽIDEK, Radoslav - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Hodnotenie vplyvu použitia aditívnych látok vo výžive brojlerov vo vzťahu ku kvalite svaloviny : [Evaluation of using of additives in diet of broilers inrelation to meat quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 115-118.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:ČURLEJ Jozef16 %
BELEJ Ľubomír14 %
ŽIDEK Radoslav14 %
GOLIAN Jozef14 %
MARCINČÁK Slavomír14 %
ČERTÍK Milan14 %
KLEMPOVÁ Tatiana14 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 115-118
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-458-5
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022983-Hodnotenie-vplyvu-pouzitia-aditivnych-latok-vo-vyzive-brojlerov-vo-vztahu-ku-kvalite-svaloviny/
Skip to content