Title: HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov.
Record: TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 267-270.
Year: 2015
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:TOROPILOVÁ Júlia60 %
BYSTRICKÝ Pavel40 %
Autori vydania:CAGÁŇ Ľudovít, GOLIAN Jozef
Edition: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie
S. 267-270
Publisher: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89738-06-9
Research area: 200 - Veterinary Sciences
180 - Medical, pharmaceutical and non-medical health sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023782-HACCP-system-na-zabezpecenie-hygieny-vyroby-potravin-ocami-prevadzkovatelov/
Skip to content