Názov: HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov.
Zápis: TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 267-270.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:TOROPILOVÁ Júlia60 %
BYSTRICKÝ Pavel40 %
Autori vydania:CAGÁŇ Ľudovít, GOLIAN Jozef
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie
S. 267-270
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-06-9
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023782-HACCP-system-na-zabezpecenie-hygieny-vyroby-potravin-ocami-prevadzkovatelov/
Skip to content