Názov: | HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. | |
Zápis: | TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 267-270. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | TOROPILOVÁ Júlia | 60 % |
BYSTRICKÝ Pavel | 40 % | |
Autori vydania: | CAGÁŇ Ľudovít, GOLIAN Jozef | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie S. 267-270 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-06-9 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023782-HACCP-system-na-zabezpecenie-hygieny-vyroby-potravin-ocami-prevadzkovatelov/ |