Title: Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa : [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken]
Record: RITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa : [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 182-185.
Year: 2016
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:RITZNEROVÁ Anna40 %
NAGY Jozef20 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
MAČANGA Ján5 %
VAŠKO Ladislav5 %
VAŠKOVÁ Janka5 %
POLÁKOVÁ Zuzana5 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Edition: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 182-185
Publisher: SPU
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-552-1481-8
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024680-Vplyv-huminovych-kyselin-na-oxidacnu-stabilitu-mrazeneho-hydinoveho-masa/
Citations:
2018: [2] HAŠČÍK, Peter - ARPÁŠOVÁ, Henrieta - PAVELKOVÁ, Adriana - BOBKO, Marek - ČUBOŇ, Juraj - BUČKO, Ondřej. Chemical composition of chicken meat after application of humic acid and probiotic Lactobacillus fermentum. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2018-01-01, 12, 1, pp. 694-700. [Scopus]
Skip to content