Title: | Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa : [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken] | |
Record: | RITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa : [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 182-185. | |
Year: | 2016 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | RITZNEROVÁ Anna | 40 % |
NAGY Jozef | 20 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
MAČANGA Ján | 5 % | |
VAŠKO Ladislav | 5 % | |
VAŠKOVÁ Janka | 5 % | |
POLÁKOVÁ Zuzana | 5 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči DVD, S. 182-185 |
|
Publisher: | SPU | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-1481-8 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024680-Vplyv-huminovych-kyselin-na-oxidacnu-stabilitu-mrazeneho-hydinoveho-masa/ |
Citations: | |
---|---|
2018: [2] HAŠČÍK, Peter - ARPÁŠOVÁ, Henrieta - PAVELKOVÁ, Adriana - BOBKO, Marek - ČUBOŇ, Juraj - BUČKO, Ondřej. Chemical composition of chicken meat after application of humic acid and probiotic Lactobacillus fermentum. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2018-01-01, 12, 1, pp. 694-700. [Scopus] |