Title: Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach : [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions]
Record: SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach : [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322.
Year: 2016
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:SEMJON Boris70 %
MAĽOVÁ Jana10 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
MAĽA Pavel10 %
Autori vydania:BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia
CD-ROM, S. 318-322
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-486-8
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025158-Vyvoj-aktivnej-a-titracnej-kyslosti-bielych-jogurtov-vyrobenych-v-laboratornych-podmienkach/
Skip to content