Title: | Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach : [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions] | |
Record: | SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach : [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322. | |
Year: | 2016 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | SEMJON Boris | 70 % |
MAĽOVÁ Jana | 10 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 10 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
Autori vydania: | BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia CD-ROM, S. 318-322 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-486-8 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025158-Vyvoj-aktivnej-a-titracnej-kyslosti-bielych-jogurtov-vyrobenych-v-laboratornych-podmienkach/ |