Title: | Determination of meat content in meat products : [Stanovenie obsahu mäsa v mäsových výrobkoch] | |
Record: | ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ONDRAŠOVIČOVÁ, Jana - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - PETRILLA, Vladimír - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in meat products : [Stanovenie obsahu mäsa v mäsových výrobkoch] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 195-198. | |
Year: | 2017 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | ONDRAŠOVIČOVÁ Silvia | 30 % |
HAJDUKOVÁ Ingrid | 15 % | |
ONDRAŠOVIČOVÁ Jana | 15 % | |
ANDREJČÁKOVÁ Zuzana | 10 % | |
PETRILLA Vladimír | 10 % | |
ZIGO František | 10 % | |
SOPKOVÁ Drahomíra | 10 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie DVD, S. 195-198 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-534-6 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | english | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027128-Determination-of-meat-content-in-meat-products/ |