Názov: Determination of meat content in meat products : [Stanovenie obsahu mäsa v mäsových výrobkoch]
Zápis: ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ONDRAŠOVIČOVÁ, Jana - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - PETRILLA, Vladimír - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in meat products : [Stanovenie obsahu mäsa v mäsových výrobkoch] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 195-198.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:ONDRAŠOVIČOVÁ Silvia30 %
HAJDUKOVÁ Ingrid15 %
ONDRAŠOVIČOVÁ Jana15 %
ANDREJČÁKOVÁ Zuzana10 %
PETRILLA Vladimír10 %
ZIGO František10 %
SOPKOVÁ Drahomíra10 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 195-198
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-534-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027128-Determination-of-meat-content-in-meat-products/
Skip to content