Title: | Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu : [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin] | |
Record: | HANDROVÁ, Lívia - PIPOVÁ, Monika. Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu : [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 46-47. | |
Year: | 2017 | |
Category: | AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences | |
Authors: | HANDROVÁ Lívia | 50 % |
PIPOVÁ Monika | 50 % | |
Autori vydania: | PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica | |
Edition: | Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice 60th Student Scientific Conference Zborník abstraktov 60. ročníka S. 46-47 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-529-2 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028205-Vlastnosti-izolatov-staphylococcus-epidermidis-z-potravin-zivocisneho-povodu/ |