Názov: Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu : [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin]
Zápis: HANDROVÁ, Lívia - PIPOVÁ, Monika. Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu : [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 46-47.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:HANDROVÁ Lívia50 %
PIPOVÁ Monika50 %
Autori vydania:PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Vydanie: Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice
60th Student Scientific Conference
Zborník abstraktov 60. ročníka
S. 46-47
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-529-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028205-Vlastnosti-izolatov-staphylococcus-epidermidis-z-potravin-zivocisneho-povodu/
Skip to content