Title: Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky : [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour]
Record: DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - NAĎ, Pavel - HRUŠKOVÁ, Marie. Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky : [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-559-9, CD-ROM, s. 23-26.
Year: 2017
Category: AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:DIČÁKOVÁ Zuzana80 %
HORVÁTH Samuel1 %
NAĎ Pavel18 %
HRUŠKOVÁ Marie1 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, POPELKA Peter
Edition: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 23-26
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-559-9
Research area: 190 - Agricultural and forestry sciences
200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028430-Porovnanie-niektorych-fyzikalnochemickych-parametrov-spaldovej-muky/
Skip to content