Názov: Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky : [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - NAĎ, Pavel - HRUŠKOVÁ, Marie. Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky : [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-559-9, CD-ROM, s. 23-26.
Rok vydania: 2017
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana80 %
HORVÁTH Samuel1 %
NAĎ Pavel18 %
HRUŠKOVÁ Marie1 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, POPELKA Peter
Vydanie: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 23-26
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-559-9
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028430-Porovnanie-niektorych-fyzikalnochemickych-parametrov-spaldovej-muky/
Skip to content