RNDr. Zuzana Dičáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 ADC PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - BAUER, Friedrich - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Contents of polyamines and biogenic amines in canned pet (dogs and cats) food on the Austrian market. In: Foods. 2021. ISSN 2304-8158, Vol. 10, no. 10 (2021), art. no. 2365, p. [1-7]
(2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2020 ACB SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Beáta Hubková, Mária Milkovičová. 3.dopl. vyd. Košice : UVLF, 2020. ISBN 978-80-8077-662-6, 224 s. [11,26AH]
2019 AFD BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiological condition of bryndza from approved dairy plants in Slovakia : [Obsah biogénnych amínov a mikrobiologický stav bryndze zo schválených mliekarní na Slovensku] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 196-200.
2019 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? : [Is cocoa color the most important quality criterion?] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 55-63.
2019 AFD SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov : [Sensory evaluation of coccoa and products] In: Chémia a technológie pre život : 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2019. ISBN 978-80-8208-015-8, s. 393-394.
2019 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Sledovanie niektorých vlastností kozieho mlieka v priebehu roka : [Monitoring of some goat´s milk properties during the year] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 241-251.
2019 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov : [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 252-257.
2019 AFD VATAŠČINOVÁ, Tatiana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel. Vybrané antimikrobiálne vlastnosti kmeňov Lactobacillus plantarum zo surového ovčieho mlieka : [Selected antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains from raw ewes milk] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 59-63.
2019 AFG DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children : [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku] In: Food Safety and Hygiene & Nutrition, Food Science and Technology. Journal of food technology and preservation. 2019. ISSN 2591-796X, Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21.
2019 AFH BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiological condition of bryndza from approved dairy plants in Slovakia : [Obsah biogénnych amínov a mikrobiologický stav bryndze zo schválených mliekarní na Slovensku] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 48.
Počet záznamov v databáze: 235
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 24
Skip to content