RNDr. Zuzana Dičáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2012 BED DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v deťmi obľúbených syroch. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 63-68.
2011 BED DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 8-11.
2006 BED DIČÁKOVÁ, Zuzana. Čo si myslíte o chrípke?. In: 1. Európsky seminár, Nízke Tatry 22.-24. marec 2006 : Odborný seminár. 1. vyd. 2006. ISBN 80-232-0265-0, s. 1.
Počet záznamov v databáze: 3
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content