RNDr. Zuzana Dičáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2008 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa] In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2007 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : Časť prvá: Farba mäsa. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. ISSN 1335-0099, Roč. 32, č. 6 (2007), s. 358-359.
2007 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Dôsledkom konzumácie určitých potravín býva bolesť hlavy. In: Slovenský výber. 2007. ISSN 1335-9266, Roč. 11, č. 10(2007), s. 38-39.
2007 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana. Výskyt biogénnych amínov v niektorých potravinách. In: Bedeker zdravia. 2007. ISSN 1337-2734, Roč. 3, č. 4(2007), s. 47.
2006 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 314-317.
2005 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana - KRÁTKY, Štefan - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie aminokyselinového zloženia mlieka troch druhov hospodárskych zvierat. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s. 28-31.
2004 BDF NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Porovnanie rastových parametrov, výtažnosti a vybraných kvalitatívnych ukazovateľov svaloviny u mäsových hybridov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 4 (2004), s. 26-27.
1998 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Živočíšne tuky v potravinách. In: Slovenský veterinársky časopis. 1998. ISSN 1335-0099, Roč. 23, suppl. (1998), s. 1-46.
Počet záznamov v databáze: 8
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content