RNDr. Zuzana Dičáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 ACB DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Pavel Bystrický, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-605-3, 167 s. [8,35AH]
2018 ADC DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses : [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch] In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2018 AED DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zmena niektorých fyzikálno-chemických parametrov kozieho mlieka v priebehu roka : [Change of some physico-chemical parameters of goat´s milk during the year] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 50-55.
2018 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIHALIKOVÁ, Júlia - DUDRIKOVÁ, Eva. Cukor a sladidlá v strave študentov : [Sugar and sweeteners in diet of students] In: 20. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 14.-16. november 2018, Štrbské Pleso : Zborník z konfencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2018. ISBN 978-80-89385-45-4, s. 88-93.
2018 AFH MIHALIKOVÁ, Júlia - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie chuti sacharidických a náhradných sladidiel v porovnaní s kryštálovym cukrom : [Evaluation of the taste of saccharide sweeteners and sugar substitutes in comparison to granulated sugar] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 65-66.
2018 AFH HORVÁTH, Samuel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie niektorých kvalitatívnych parametrov špaldovej pšenice pestovanej v malovýrobe : [Evaluation of certain qualitative parameters of spelt wheat grown in small –scale production] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 59-60.
2018 AFH HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring obsahu kuchynskej soli v syroch pre deti predškolského veku : [Monitoring of the kitchen salt, contained in cheese designated for pre-school children] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 60-61.
2018 AFH NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Sledovanie kvalitatívnych a kolorimetrických parametrov kozieho mlieka počas pokusného obdobia : [Monitoring of qualitative and colorimetric parameters of goat’s milk during experimental period] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 66-67.
Počet záznamov v databáze: 8
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content