RNDr. Zuzana Dičáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2019 AFH MIHALIKOVÁ, Júlia - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie stravovacích návykov vo vzťahu k nadmernej konzumácii sacharidov a porovnávanie chuti cukrov a náhradných sladidiel : [Evaluation of nutrition habits in relation to the excessive saccharides consumption and comparison of sugars and sweeteners taste] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 45.
2019 AFH HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Obsah soli v mliečnych výrobkoch pre deti predškolského veku : [Salt content in milk products for pre-school children] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 42-43.
2019 AFH DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Porovnanie aplikácie kakaových práškov do vybraných potravinárskych produktov : [Comparison of application of cocoa powders to selected food products] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 275.
2019 AFH SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kvality kakaa : [Sensory evaluation of cocoa quality] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 48-49.
2019 AFH DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Sledovanie niektorých vlastností kozieho mlieka v priebehu roka : [Monitoring of some goat´s milk properties during the year] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 54.
2019 AFH NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Sledovanie sezónneho vplyvu na kvalitu kozieho mlieka v domácich podmienkach : [Monitoring of seasonal effects on the quality of goat’s milk in domestic conditions] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 46-47.
2019 AFH DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov : [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 55.
2019 BDE BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Gehalte an biogenen Aminen in typischen slowakischen Käsesorten. In: Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung : RFL. 2019. ISSN 0178-2010., Vol 71, no. 4 (2019), p. 120-121.
2018 ACB DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Pavel Bystrický, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-605-3, 167 s. [8,35AH]
2018 ADC DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses : [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch] In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Počet záznamov v databáze: 235
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 24
Skip to content