Title: Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products]
Record: BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45.
Year: 2017
Category: BDE - Professional work in other foreign magazines
Authors:BYSTRICKÝ Pavel80 %
BOBKOVÁ Miroslava20 %
Edition: Maso
Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45
Country of issue: Slovakia
ISSN:1210-4086
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028957-Oxidacia-tukovej-zlozky-v-trvanlivych-tepelne-neopracovanych-masovych-vyrobkoch/
Skip to content