Názov: Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products]
Zápis: BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45.
Rok vydania: 2017
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:BYSTRICKÝ Pavel80 %
BOBKOVÁ Miroslava20 %
Vydanie: Maso
Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028957-Oxidacia-tukovej-zlozky-v-trvanlivych-tepelne-neopracovanych-masovych-vyrobkoch/
Skip to content