Názov: | Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products] | |
Zápis: | BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch | |
Autori: | BYSTRICKÝ Pavel | 80 % |
BOBKOVÁ Miroslava | 20 % | |
Vydanie: | Maso Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1210-4086 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028957-Oxidacia-tukovej-zlozky-v-trvanlivych-tepelne-neopracovanych-masovych-vyrobkoch/ |