Title: Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed]
Record: KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 140-144.
Year: 2018
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:KORÉNEKOVÁ Beáta50 %
PETRÍKOVÁ Dominika14 %
MAČANGA Ján10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
KLEMPOVÁ Tatiana3 %
MUDROŇOVÁ Dagmar3 %
Autori vydania:NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 140-144
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-580-3
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029371-Sledovanie-ucinku-pridavku-fermentovaneho-krmiva-na-priebeh-zrecieho-procesu-v-mase-brojlerovych-kur/
Skip to content