Title: Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov : [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance]
Record: DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov : [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 55.
Year: 2019
Category: AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:DIČÁKOVÁ Zuzana55 %
SOKOLOVSKÁ Martina5 %
SEMJON Boris40 %
Autori vydania:SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 55
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-619-0
Research area: 190 - Agricultural and forestry sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0032139-Vplyv-farby-a-pH-kakaa-na-vzhlad-vyrobkov/
Skip to content