Skip to content
Domov
Vnútorný systém kvality
Akreditácia
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Výročné správy o kvalite
Vnútorná hodnotiaca správa
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
PDCA cyklus
Registre
Študijné odbory
Študijné programy
Študijné plány
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Odbory habilitačného a inauguračného konania
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
Orgány a komisie
Akreditačná komisia
Rada kvality
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Akademický senát
Správna rada
Vedecká rada
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisia pre klinickú činnosť
Publikačná činnosť
Zoznam publikačnej činnosti
Projekty
Zoznam projektov
Prihlásenie
Portál hodnotenia kvality UVLF
Vitajte na portáli kvality Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.
Domov
Vnútorný systém kvality
Akreditácia
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Výročné správy o kvalite
Vnútorná hodnotiaca správa
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
PDCA cyklus
Registre
Študijné odbory
Študijné programy
Študijné plány
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Odbory habilitačného a inauguračného konania
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
Orgány a komisie
Akreditačná komisia
Rada kvality
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Akademický senát
Správna rada
Vedecká rada
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisia pre klinickú činnosť
Publikačná činnosť
Zoznam publikačnej činnosti
Projekty
Zoznam projektov
Prihlásenie
Domov
Vnútorný systém kvality
- Akreditácia
- Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
- Výročné správy o kvalite
- Vnútorná hodnotiaca správa
- Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
- Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
- PDCA cyklus
Registre
- Študijné odbory
- Študijné programy
- Študijné plány
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
- Odbory habilitačného a inauguračného konania
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
Orgány a komisie
- Akreditačná komisia
- Rada kvality
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Akademický senát
- Správna rada
- Vedecká rada
- Komisia pre vzdelávanie
- Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
- Komisia pre klinickú činnosť
Publikačná činnosť
- Zoznam publikačnej činnosti
Projekty
- Zoznam projektov
Prihlásenie
Publikačná činnosť zamestnanca
MVDr.
Boris Semjon
, PhD.
AAA
AAB
ABC
ABD
ACA
ACB
ACC
ACD
ADC
ADD
ADE
ADF
ADM
ADN
AEC
AED
AEE
AEF
AEG
AEH
AEM
AFA
AFB
AFC
AFD
AFE
AFF
AFG
AFH
AFK
AFL
AGI
AGJ
BAA
BAB
BBA
BBB
BCB
BCI
BCK
BDC
BDE
BDF
BDM
BEC
BED
BEE
BEF
BFA
BFB
BGH
BHG
DAI
EAI
EAJ
EDI
EDJ
FAI
GAI
GHG
GII
N/A
K-2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
IF
IF5
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
Staršie
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V3
REITZNEROVÁ, Anna -
SEMJON
,
Boris
- BARTKOVSKÝ, Martin - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Comparison of lipid profile and oxidative stability of vacuum-packed and longtime-frozen fallow deer, wild boar, and pig meat. In: Applied Sciences. 2023. ISSN 2076-3417, Vol. 13, no. 6 (2023), art. no. 4059, p. [1-16]
(2021: 2.838 - IF, 75 - H-index, 2.921 - IF 5y, 0.507 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2023
V3
MARCINČÁK, Slavomír -
SEMJON
,
Boris
- MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - MUDROŇOVÁ, Dagmar - VAŠKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Humic substances as a feed supplement and the benefits of produced chicken meat. In: Life. 2023. ISSN 2075-1729, Vol. 13, no. 4 (2023), art. no. 927, p. [1-13]
(2021: 3.253 - IF, 40 - H-index, 0.588 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana -
SEMJON
,
Boris
- BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír -
SEMJON
,
Boris
- BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín : [Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 208-212.
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana -
SEMJON
,
Boris
- MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu : [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana -
SEMJON
,
Boris
- MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami : [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
2023
V2
SEMJON
,
Boris
- BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvality vybraných vín z malokarpatskej a východoslovenskej vinohradníckej oblasti : [Comparison of the quality of selected wines from the Little Carpathian and East Slovak vineyard regions] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 287-292.
2023
V2
MAKIŠ, Andrej -
SEMJON
,
Boris
- BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre mäsa brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the meat of broiler chickens] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 196-200.
2023
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel -
SEMJON
,
Boris
- BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil prsnej svaloviny u moriek : [Effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of breast muscle in turkeys] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 213-216.
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír -
SEMJON
,
Boris
- MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín : [Application of fermented products and humic substances to poultry, a new approach to the production of safe and functional foods] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 473-479.
Počet záznamov v databáze: 236
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Prvá
Predošlá
Nasledujúca
Posledná
Strana
1
z 24
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Geyscale / Odtiene šedej
Geyscale / Odtiene šedej
High Contrast / Vysoký kontrast
High Contrast / Vysoký kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Light Background / Svetlé pozadie
Light Background / Svetlé pozadie
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Readable Font / Čitateľné písmo
Readable Font / Čitateľné písmo
Reset
Reset