MVDr. Boris Semjon, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2015 AED SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 70-73.
2015 AFC SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny kolorimetrických parametrov nízkodohrievaných syrov počas skladovania : [Changes in colorimetric parameters of cheeses made from lowheated curd during storage] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD ROM, s. 172-176.
2015 AFD VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na Staphylococcus aureus : [The efficacy of octanoic acid and hydrogen peroxide to Staphylococcus aureus] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s.106-116.
2015 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - HOLDOVÁ, Veronika - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli : [The safety of baby foods in terms of salt content] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 85-92.
2015 AFD SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich. Kvalitatívne hodnotenie kvetových a medovicových medov : [Quality avaluation of blossom and honeydew honeys] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 215-217.
2015 AFD SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania : [Sensory evaluation of edam cheeses during storage] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116.
2015 AFD SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania : [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.
2015 BDF SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syrov z nízkodohrievanej syreniny počas skladovania. In: Slovenský veterinársky časopis. 2015. ISSN 1335-0099, Roč. 40, č. 1-2 (2015), s. 64-67.
Počet záznamov v databáze: 8
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content