Title: Antioxidačné vlastnosti jedlých húb s potenciálom inhibície quorum sensing : [Antioxidant properties of edible mushrooms with quorum sensing inhibition potential]
Record: BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - STRAPÁČ, Imrich - ČUVALOVÁ, Anna - KMEŤ, Vladimír. Antioxidačné vlastnosti jedlých húb s potenciálom inhibície quorum sensing : [Antioxidant properties of edible mushrooms with quorum sensing inhibition potential] In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 169-172.
Year: 2019
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:BEDLOVIČOVÁ Zdenka40 %
STRAPÁČ Imrich40 %
ČUVALOVÁ Anna10 %
KMEŤ Vladimír10 %
Autori vydania:KORYTÁR Ľuboš, PEŤKO Branislav, MIHÁLY Martin, STODOLA Ladislav, PIEŠOVÁ Elena
Edition: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice
School -Science - Practice: Scientific Conference on the Occasion of the Celebration of the 70th Anniversary of the Foundation of UVMP in Košice
Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach
CD-ROM, S. 169-172
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-628-2
Research area: 180 - Medical, pharmaceutical and non-medical health sciences
Language: slovak
Skip to content